Dagstur til Norefjell

Visste du at Oslos nærmeste høyfjell er under 2 timer unna Oslo? Med Nord-Europas største fallhøyde på 1010 høydemeter, 30 nedfarter, 14 skiheiser, terrengparker og mye mer kan vi by på gode opplevelser for hele familien. 

Lei av det stressende bylivet? Sett deg i bilen eller ta bussen Norefjellekspressen og nyt dagen i våre skibakker, ca 2 timer senere er du fremme på Norefjell. Kjøp skipasset online og gå rett i bakken. Om du ikke har med eget skiutstyr har vi skishops på Skistua og på Norefjell Ski & Spa, her kan du både leie og kjøpe det utstyret du trenger. Våre skishops tilbyr også skiservice for å gi deg god glid gjennom hele dagen. 

Les mer om Norefjellekspressen her

Hvis du er ute etter å bli en bedre skikjører tilbyr Norefjell selvfølgelig skiskoletimer, med et bredt utvalg av forskjellige timer vil du garantert finne noe som passer deg. Vi har både gruppetimer og privattimer for alle nivå og aldersgrupper.

Book vår skiskole her

Ta Ravnåsheisen til toppen av skisenteret og nyt den fantastiske utsikten fra Norefjell før du setter utfor. Våre skibakker er varierte og du finner alt fra enkle grønne bakker til mer avanserte røde og svarte bakker. Norefjell er kjent for å være OL-arena i 1952 og man kan kjøre deler av den originale OL-løypa. Om ikke fallhøyden på 1010 høydemeter er nok kan Norefjell by på totalt 30 km med preparerte bakker og noen av de bratteste hengene i hele Norge. Vi preparerer selvfølgelig våre bakker hver natt for å sørge for at våre gjester for den best mulige skiopplevelsen.

Etter noen timer på ski er det på tide med lunsj. I hjertet av skisenteret finner du Skistua, Norefjells storstue med lekkert design og nydelig mat. Her finner man en meny og en atmosfære som er tilpasset hele familien. Menyen inneholder alt fra gulasjsuppe til pizza og vi har selvfølgelig en egen meny for barna; Nore Reins Favoritter.

Se Skistuas meny her

Norefjell har en egen maskott ved navn Nore Rein. Nore er et av reinsdyrene fra villreinstammen som holder til på Norefjell og han er barnas store favoritt på Norefjell. Man kan møte Nore ute i skibakkene og han elsker å ha det morsomt med alle barna som er på besøk hos oss. Han holder som oftest til i nærheten av Skistua eller Norefjell Ski & Spa og han har et eget aktivitetsprogram gjennom hele vinteren. Man kan også være med på Jakten på Nore Rein hvor man skal finne figurer av Nore rundt om i skianlegget. 

Se Nores aktivitetsprogram her

Ser du etter noe mer enn de “vanlige” skibakkene? Da er Norefjell definitivt det rette stedet for deg.