Tur

Nærmere enn du tror

Velkommen til Oslos nærmeste høyfjell. Sett deg i bilen eller ta Norefjellekspressen, ca 2 timer senere er du fremme.

Om du ikke har eget skiutstyr har vi skishops på Skistua og Norefjell Ski & Spa, her kan du både leie og kjøpe det utstyret du trenger.

Kjøp skipass

Scroll ned for mer info

Nore Rein

Nore Rein 

Vår maskott Nore Rein er barnas store favoritt på Norefjell. Møt Nore ute i skibakkene, han holder som oftest til i nærheten av Skistua eller Norefjell Ski & Spa. Nore har et eget aktivitetsprogram gjennom hele vinteren. 

Se vårt aktivitetsprogram
 

Skistua

Skistua

I hjertet av skisenteret finner du Skistua, Norefjells storstue med lekkert design og nydelig mat. Her finner man en meny for hele familien, med alt fra pizza til salater. Vi har selvfølgelig en egen meny for barna; Nore Reins Favoritter.

Se våre åpningstider

Skidskola

Skiskole

Vår skiskole har et bredt utvalg av forskjellige timer, du vil garantert finne noe som passer deg. Vi har både gruppetimer og privattimer for alle nivå og aldersgrupper.

Book skiskole

1010 høydemeter med skibakker

Norefjell Skisenter har Skandinavias største høydeforskjell på 1010 meter fra toppen til bunnen av anlegget. Det betyr at du kan nyte frihetsfølelsen i bakkene på snaufjellet, men også stå i mer beskyttet terreng lenger ned. Med 30 nedfarter har vi noe for enhver.

Mens de grønne, blå og røde løypene er lett tilgjengelig for nybegynnere i bakken, kan fjellet også friste med svarte bakker og terrengparker. Vi har to terrengparker for alle nivåer, her finner du noe for nybegynner til ekspert. Du kan bryne deg på hopp, rails, kuler og mye mer. I tillegg til dette har vi skicross, self-timer og speed-check.

På en klarværsdag kan du nyte utsikten fra toppen av Norefjell og helt til Gaustatoppen, Rondane og Hardangervidda, og med under to timers kjøretur fra Oslo får du maksimalt ut av en helg på fjellet.

Norefjell er kjent for å være OL-arena i 1952 og man kan fortsatt kjøre deler av den originale OL-løypa. Om ikke fallhøyden på 1010 høydemeter er nok, så kan Norefjell by på totalt 30 km med preparerte bakker og noen av de bratteste hengene i hele Norge. Vi preparerer selvfølgelig våre bakker hver natt for å sørge for at våre gjester får den best mulige skiopplevelsen.

Ser du etter noe mer enn de “vanlige” skibakkene? Da er Norefjell definitivt det rette stedet for deg. 

Kjøp skipass