Showing <% totalCount %> alternatives
Sorting:

Skiskole

Norefjell Skiskole består av dyktige skiinstruktører som jobber for å spre skiglede og gjøre deg til en best mulig skikjører. Ingenting er morsommere for en skiinstruktør enn å se hvor stor fremgang og skiglede som kan skapes med noen velvalgte råd og enkel teknikktrening.

Norefjell Skiskole tilbyr både privattimer og kurs i alpint samt privattimer i langrenn og snowboard – både for barn og voksne.

Det er tre oppmøtesteder for skiskolen: Skistua, ved Norefjell Ski & Spa eller ved heishuset til Olaheisen.

Norefjell Skiskole – Vi skaper trygge og gode skikjørere

Privattimer (PT) - 2021/2022

Bestill en privattime – alene, eller med hele familien. Timen planlegges i samråd med instruktøren og tilpasses etter deres ambisjoner. Alt dere trenger er et ønske om å bli bedre, så hjelper vi med resten.

Varighet 1 pers. Flere personer
45 min 655 + 250 pr ekstra person
1,5 time 1095 + 340 pr ekstra person
2,5 timer 2080 + 560 pr ekstra person

Ønsker du å bestille privattime? Send mail til [email protected]

Gruppekurs - 2021/2022

Skikjøring er en aktivitet som er morsom og fin å lære sammen. For barna er lek en viktig del av læringen, og det å få nye venner er en viktig del av ferien.

1,5 time x 3 dag (mandag - onsdag) 1,5 time x 5 dager (mandag - fredag)
1095 1530

NB! Alle våre kurs starter på mandager og finner sted ved Norefjell Ski & Spa. Ordinære gruppekurs krever minimum tre påmeldte. Ved to påmeldte tilbyr vi 45 minutter per dag, og ved én påmeldt tilbyr vi et rabattert alternativ.
Norefjell Skiskole forbeholder seg retten til å slå sammen grupper ved for få påmeldte. 

Informasjon angående hvit skiskolegruppe: Om man booker inn elev på hvit skiskolegruppe må man være med fra start på mandag. 
Det er ikke mulig å starte på tirsdagen (om man ikke har gjennomført en privattime mandag).

Er du usikker på hvilket kurs du skal melde deg på?

  • Hvit: Du har aldri stått på ski før. Her trener vi først og fremst på å stoppe, bremse, svinge og kjøre koppheis.
  • Grønn: Du kan det grunnleggende som stopp, brems, svinge og kjøre koppheis. Vi jobber med å gjøre deg tryggere på ski og trener på å kjøre med parallelle ski.
  • Blå: Du kjører kontrollert med god fart ned blå bakker. Vi jobber med teknikk, og øver på å kjøre i brattere terreng. 
  • Rød: Du kjører kontrollert med parallelle ski i røde bakker. Vi trener på å finslipe teknikken i mer utfordrende terreng.  

Filtrer her

Tips til deg som bestiller

  • Booking av skiskole til barn som er 3 år eller yngre anbefales ikke. Vi gjør oppmerksom på at barn i denne alderen kan avbryte etter kortere tid. Man betaler allikevel for hele timen.
  • Barn og voksne lærer i forskjellig tempo. Vi anbefaler at man booker hver for seg. 
  • Gi oss gjerne beskjed dersom eleven har noen spesielle behov, det gjør det enklere for oss å gi eleven den beste opplevelsen. Foreldre bør tenke på at barna møter opp til timen med energi og mat i magen.

Skiutstyr og skipass er ikke inkludert i prisen og må være klart før timen starter. Barn under 7 år trenger ikke skipass. 

Spørsmål vedrørende skiskolen: [email protected]