Skiskole

Skikjøring er en aktivitet som er morsom og fin å lære sammen. For barna er lek en viktig del av læringen, og det å få nye venner er en viktig del av ferien. Vår skiskole består av dyktige skiinstruktører som jobber for å spre skiglede og gjøre deg til en best mulig skikjører.

Ingenting er morsommere for en skiinstruktør enn å se hvor stor fremgang og skiglede som kan skapes med noen velvalgte råd og enkel teknikktrening. Vår skiskole tilbyr både privattimer og kurs i alpint samt privattimer i langrenn og snowboard.


Privattimer (PT) - 2021/2022

Bestill en privattime alene eller med hele familien. Timen planlegges i samråd med instruktøren og tilpasses etter deres ambisjoner. Alt dere trenger er et ønske om å bli bedre, så hjelper vi med resten.

Det er to oppmøtesteder for privattimer i skiskolen: Skistua og Norefjell Ski & Spa. Man velger ferdighetsnivå senere i bookingen.

Ønsker du å bestille en privattime for alpint, snowboard eller Telemark? Send en forespørsel til [email protected]

Viser <% totalCount %> alternativer
Sorting:

Gruppekurs - 2021/2022

Alle våre kurs starter på mandager og finner sted ved Norefjell Ski & Spa. Ordinære gruppekurs krever minimum tre påmeldte. Ved to påmeldte tilbyr vi 45 minutter per dag, og ved én påmeldt tilbyr vi et rabattert alternativ. Norefjell Skiskole forbeholder seg retten til å slå sammen grupper ved for få påmeldte. 

Informasjon angående hvit skiskolegruppe: Om man booker inn elev på hvit skiskolegruppe må man være med fra start på mandag. Det er ikke mulig å starte på tirsdagen (om man ikke har gjennomført en privattime mandag).

Viser <% totalCount %> alternativer
Sorting:

Tips til deg som bestiller

  • Booking av skiskole til barn som er 3 år eller yngre anbefales ikke. Vi gjør oppmerksom på at barn i denne alderen kan avbryte etter kortere tid. Man betaler allikevel for hele timen.
  • Barn og voksne lærer i forskjellig tempo. Vi anbefaler at man booker hver for seg. 
  • Gi oss gjerne beskjed dersom eleven har noen spesielle behov, det gjør det enklere for oss å gi eleven den beste opplevelsen. Foreldre bør tenke på at barna møter opp til timen med energi og mat i magen.

Skiutstyr og skipass er ikke inkludert i prisen og må være klart før timen starter. Barn under 7 år trenger ikke skipass. 

Har du andre spørsmål rundt skiskolen? Ta kontakt med oss på [email protected]