Mat og drikke

Det finnes et godt utvalg av spisesteder på Norefjell. Enten du ønsker en pause fra skikjøringen eller vil nyte en middag med familien, har vi stedet for deg. Midt i bakken ligger Skistua med en god og variert meny for hele familien. Er du gjest ved Norefjell Ski & Spa eller befinner deg i Bøseter-området, så er Restaurant Matbaren et godt valg. Om du er du utkikk etter noe raskt og enkelt anbefaler vi Alpinstua i bunnen av anlegget.


Skistua

Rett ved løypa og i hjertet av skisenteret ligger Skistua. Norefjells storstue med lekkert design og nydelig mat. Her finner du en meny og en atmosfære som er tilpasset hele familien. Skistua er kanskje mest kjent for sin hjemmelagde gulasjsuppe, men vår steinovnsbakte pizza og pasta er også populære retter. Skistua tilbyr varme og kalde drikker og storfavoritten til barna er vår luksuskakao.

Rett nedenfor Skistua har vi en grillhytte, her kan våre gjester grille medbrakt mat.

Meny Åpningstider

Restaurant Matbaren

Velkommen til Restaurant Matbaren i 1. etasje på Norefjell Ski & Spa. Med ski inn/ski ut er dette uformelle spisestedet perfekt for både skigjester og hotellgjester. Her finner du en god og variert meny med blant annet pizza og burgere. 

Meny Åpningstider

Alpinstua

I bunnen av skisenteret (Dalbunnen) ligger Alpinstua. Er du på utkikk etter noe raskt og enkelt så er Alpinstua stedet for deg, her finner du en meny med et stort utvalg av burgere og andre enkle retter.

Åpningstider