Ledige stillinger

Har du lyst å bli en del av Norefjell Skisenter?  
Er du serviceinnstilt, glad i å stå på ski, ansvarlig og i godt humør?

Norefjell Skisenter er ett av Norges største skisenter og ligger kun 1,5 time fra Oslo. Norefjell Skisenter har Nord-Europas største fallhøyde i heisanlegget med 1010 meter, og består av 14 heiser og 30 nedfarter – løyper som passer alle nivåer. På Norefjell skaper vi gode opplevelser.

Vi er på utkikk etter noen som er glade i å være ute og som kan jobbe allsidig i flere avdelinger.  
Det er viktig for oss at du er motivert for jobben. Det er bra om du er utadvendt, sosial og har en glede av å jobbe med serviceyrket. Det er viktig at du tar ansvar og kan jobbe i team. Det er du som er vårt ansikt utad og skal sørge for at våre gjester får en fantastisk dag på Norefjell med god service og hyggelige mennesker.  
Vi er ute etter både de som er interesserte i å jobbe fast gjennom sesongen (november til april) og deg som ønsker å jobbe i helger og ferier. I høysesongen og i helger må du regne med å jobbe mye, mens det i andre perioder er roligere, og du vil ha mer tid til å nyte vårt fantastiske skianlegg.  

Det kan være at ansatte kan flyttes mellom avdelingene og/eller jobbe på tvers av avdelinger. Vi formidler overnatting til våre ansatte om dette er ønskelig.

Kjenner du deg igjen her? Send oss din søknad i dag.

Se våre stillinger for sesongen 2021/2022