Skibakker

På Norefjell jobber vi for å skape de virkelig gode opplevelsene, vi vil rett og slett være en fornøyelsespark på snø. Derfor har vi lagt stor vekt på å skape arenaer der hele familien kan være sammen om å leke, samhandle og utvikle seg på ski.

Norefjell har tre barneområder med barneelementer, kuler, hopp og mye annet gøy. Barneområdene er lagt opp på en måte som stimulerer til sving og brems, og hjelper barna til å utvikle seg på ski. Våre barneområder er også favorittbakkene til vår maskott Nore Rein.

På Norefjell finner dere også to terrengparker. Den ene ligger ved Bøseter med flere morsomme linjer og hovedparken vår ligger i sentralområdet med linjer for alle ferdighetsnivå. I våre terrengparker finner man elementer som hopp, rails, wallrides og mye mer. 

Skicrossen på Norefjell er under Fjellekspressen og har flere svinger og kuler. Både barn og voksne elsker å kjøre om kapp mens de leker seg gjennom løypa. For de som vil kjøre på tid med porter, har vi to selftimere. I bunn av anlegget finner dere fartsmåleren, hvor dere kan måle farten deres under trygge omgivelser. Hvem i familien er den raskeste skikjøreren?


 

Toppen Bunn

Forhold

m/sm/s
0cm 0cm

SISTE DAG

0cm 0cm

siste uke

cm cm

Bakker

TERRENG

Åpne heiser

\

Åpne bakker

\

Informasjonen er hentet fra fnugg.no

Heiser

Bakker