Kakaokos på Skistua

Skistua

Enkel lunsjservering av høy kvalitet

Skistua ligger i sentralområdet til Norefjell Skisenter. Skistua har enkel lunsjservering av høy kvalitet, god stemning og atmosfære hvor alle kan trives, barn som voksne.

Skistua er kjent for sin hjemmelagde gulasjsuppe. Vi serverer også sten-ovns pizza og spagetti bolognese som er populært hos barna. Varme kanelboller og sjokoladekake finner du også på menyen. Luksus-kakao er barnas favoritt. Vi har varm og kald drikke i alle styrkegrader.

Vi holder åpent hver dag hele vintersesongen, i helger og ferier tilbyr vi stemningsfull afterski.

Ønsker du en spesiell opplevelse for din bedrift eller vennegjeng?

Vi på Skistua kan tilby ulike aktiviteter for grupper. Etter endt aktivitet er det mulighet for stemningsfull afterski eller smakfull matservering. En kveld på Skistua er noe helt annet enn et hvert annet restaurantbesøk. Den uformelle, genuine afterski og alpefølelsen setter rammen for en uforglemmelig aften.

Vi kan ta grupper fra 10– 200 , fra en mere uformell, stående bespising til dekket bord.

For å leie Skistua eksklusivt til ditt arrangement, ta kontakt med oss på mail [email protected] eller tlf 90545400

Our instagram
Sesongens første Afterski! I morgen klokken 15 skrur våre DJ på musikken og starter festen! Det vil også være live instrument da løfter stemningen enda mere! 🎷 Vi serverer mat og drikke for alle aldrer frem til klokken 19. Velkommen til fest på Skistua!
Our instagram
God Jul til dere alle fra oss alle på Skistua Norefjell🎅🏼🎄 Vi holder åpent til 14 for alle og håper att just DU kommer hit for noe varmt! #godjul #skistua #skistuanorefjell
Our instagram
For en flott dag på fjellet☀️ Kom inn og varm deg opp med god mat og drikke hos oss! Åpent til 16⛄️❄️ #skistuanorefjell #norefjell #fjell #norge
Our instagram
Nybakt kanelsnurr og en kaffe? Hos oss på skistua finnes det nå boller i mengder 🥨🥐🍩 Idag har vi åpet fra 9-21, velkommen!
Our instagram
Håper dere alle har en fin dag i bakken ⛷☀️ Men alle skidager trenger en pause, då er du hjertelig velkommen inn til oss på Skistua for en deilig lunsj eller bare på en varm kopp kaffe☕️ Ikke glem at vi har afterski idag også, som begynner kl 16🔊
Our instagram
Nå er vi klare til fondue kveld här på #skistuanorefjell 🥂 har dere glemt bort at bestille bord, får dere en ny sjanse neste fredag då vi har fonduekveld igjen den 2 mars. 🙌🏼 velkommen!