Utsikt Skistua

Skistua

Rett ved løypa og i hjertet av skisenteret ligger Skistua – Norefjells storstue med lekkert design og nydelig mat. Her finner dere en meny og en atmosfære som er tilpasset hele familien.

Skistua er kanskje mest kjent for sin hjemmelagde gulasjsuppe – men vår steinovnsbakte pizza og spagetti bolognese er også store slagere, ikke minst blant barna. På menyen finner dere også varme kanelboller og saftig sjokoladekake hvis dere får lyst på noe søtt. Skistua har alle rettigheter og tilbyr kalde og varme drikker i alle styrkegrader. Storfavoritten til barna er den sagnomsuste luksuskakaoen vår.

Skistua holder åpent hver dag hele vintersesongen, og i helger og ferier avsluttes dagen med stemningsfull afterski.

Ønsker du take away eller har andre spørsmål? Da kan du ringe +47 906 21 599.

Skistua – Enkel lunsjservering av høy kvalitet

Vil du dele en spesiell opplevelse med kollegaer eller vennegjengen?

På Skistua tilbyr vi morsomme gruppeaktiviteter for både bedrifter og vennegjenger som vil dele en felles opplevelse. Og hva passer vel bedre etter en aktivitet enn et smakfullt måltid og litt stemningsfull afterski? En kveld på Skistua er noe helt annet enn ethvert annet restaurantbesøk. Med majestetiske, snødekte fjell på utsiden og en varm og genuin afterski-stemning inne, ligger alt til rette for en uforglemmelig kveld.

Vi kan ta grupper fra 10–200 personer – fra uformell, stående bespising til dekkede langbord.

For å leie Skistua eksklusivt til arrangementet ditt, ta kontakt med oss på mail [email protected] eller tlf. 90545400