Norefjellstua 1

Club Norefjellstua

Nyhet! Vi lanserer Club Norefjellstua for sesongen 2024/2025. Dette er et lojalitetsprogram for våre gjester ved Norefjellstua, bli medlem og motta gode tilbud på blant annet overnatting. 

Flere og flere av våre gjester ved Norefjellstua velger å komme tilbake. Dette setter vi utrolig stor pris på og har derfor startet Club Norefjellstua. Meld inn din mailadresse for å bli medlem. 

Meld deg inn

Scroll ned for mer informasjon

Club 2

Norefjellstua

Opplev nye og moderne leiligheter av høy standard, skreddersydd for en god skiopplevelse. Leilighetene er plassert rett ved siden av skibakken og gjør det enkelt å nyte dagen ute på ski.

Leilighetene har opptil 8 sengeplasser og passer perfekt for hele familien. Om du ønsker å ta med hunden til fjells har vi også egne leiligheter hvor dette er lov. 

Les mer om Norefjellstua

Fortsett å scrolle for mer info

Nore Rein 1

Nore Rein

Nore Rein er barnas favoritt på Norefjell og han arrangerer morsomme aktiviteter for våre gjester gjennom hele vinteren. Vi kan friste med aktiviteter som barneafterski, barneskirenn og mye mer.

Man kan treffe Nore ved Norefjellstua gjennom sesongen og han har egne leiligheter på Norefjellstua med kule Nore Rein-effekter.

Se vårt aktivitetsprogram

Fortsett å scrolle for mer info

Club Norefjellstua

Vi setter stor pris på alle som velger å komme tilbake til Norefjellstua og ønsker å gjøre noe spesielt for nettopp disse gjestene. Vi har derfor startet lojalitetsprogrammet Club Norefjellstua, dette passer perfekt for deg som liker Norefjellstua og Norefjell. For å bli medlem må man melde inn sin mailadresse og gjøre minst en booking på Norefjellstua for sesongen 2024/2025.

Kommunikasjonen i programmet vil foregå via mail og man kan selvfølgelig melde seg av når som helst. Det er viktig at man melder inn samme mailadresse som man har brukt i bookingen på Norefjellstua, melder du deg inn uten å ha gjort en booking eller med en annen mailadresse vil du ikke motta tilbud.

Hvorfor melde seg inn?

  • Flere bookinger på Norefjellstua vil gi bedre tilbud
  • Du vil motta gode tilbud på overnatting på Norefjellstua, i form av rabattkoder 
  • Du vil motta gode tilbud på andre produkter fra Norefjell Skisenter
  • Du vil motta nyheter, oppdateringer og unike tilbud gjennom sesongen
  • Det er gratis å være medlem og man kan melde seg av nyhetsbrevene når som helst, ved å trykke på linken i nyhetsbrevet 

Meld deg inn her