Bookingbetingelser Mountain Lodge

1. Generell informasjon
1.1. Den som bestiller enhet på Mountain Lodge via www.norefjell.com må være fylt 25 år. 
1.2. Kontroller bekreftelsen du mottar, slik at denne er i henhold til bestillingen. Leietaker er selv ansvarlig for at bekreftelsen er i henhold til bestillingen.
1.3. Selger fraskriver seg ansvaret for feil som gjester gjør hvis de ikke har fulgt våre vilkår. Vilkårene beskytter deg som gjest, overnattingsstedet og selger som distributører.
1.4. Gavekort kan ikke benyttes som betalingsmiddel på www.norefjell.com.

2. Bestilling
2.1. Du vil motta en e-post når du har gjennomført bestillingen, forutsatt at du har benyttet en korrekt og gyldig e-postadresse.
2.2. Selger og våre samarbeidspartnere er ansvarlige for at din innloggingsinformasjon ikke blir misbrukt, videresolgt til tredjepart eller på andre måter distribuert uten ditt samtykke. Innloggingsinformasjonen behandles i henhold til GDPR.
2.3. I forbindelse med din bestilling samtykker du til at vi kan sende relevant informasjon til din e-postadresse. Du kan når som helst melde deg av denne informasjonen ved å bruke link i nyhetsbrevet.

3. Priser
3.1. De avtalte prisene er bindende for alle parter. 
3.2. Overnattingsstedet forbeholder seg retten til å foreta endringer i prisen som følge av økte kostnader ved innkjøp av varer og tjenester, økte skatter eller andre omstendigheter utenfor overnattingsstedet sin kontroll.
3.3. Selger tar forbehold om skrivefeil i priser.

4. Betaling
4.1. Ved bestilling betales beløpet i sin helhet.
4.2. Ved betaling med faktura kommer det et fakturagebyr på NOK 80,-.
4.3. Ved bekreftet opphold aksepterer leietakeren leievilkårene.
4.4. Bestillinger som ikke er fullt betalt kan kanselleres ved forfallsdato, og det er vanlige avbestillingsvilkår som gjelder.

5. Avbestilling
5.1. Avbestiller gjesten oppholdet mer enn 30 dager før ankomst, returneres forskuddsbetalingen, minus et administrasjonsgebyr på NOK 500,- pr. utleieenhet.
5.2. Ved avbestilling mindre enn 30 dager før ankomst, beholder utleier hele det innbetalte beløp.
5.3. Ved tidligere utsjekk blir ikke beløp for utestående netter refundert.
5.4. Alle avbestillinger må skje skriftlig til [email protected].
5.5. Bestiller er selv ansvarlig for egne, relevante forsikringspremier som gjelder reise og bestiller/leieforhold. 

6. Avbestillingsforsikring
6.1. Avbestillingsforsikring koster NOK 500,- per enhet, og kan kjøpes sammen med bestillingen. Avbestillingsforsikring kan ikke kjøpes separat eller i ettertid.

6.2. Avbestillingsforsikring gir deg muligheten i visse situasjoner til å avbestille frem til og med dagen før avtalt ankomst og motta pengene tilbake. Kostnaden for selve avbestillingsforsikringen refunderes ikke.
6.3. Avbestillingsforsikring gjelder i følgende situasjoner, som ikke var kjent på bestillingstidspunktet: A) Dødsfall, sykdom eller alvorlig ulykke som rammer deg, din mann/kone, partner, familie eller medreisende. B) Innkallelse til militæret eller lignende. C) Det skjer en alvorlig hendelse utenfor din kontroll, som du ikke kunne forutse når du bestilte.
6.4. Du må kunne dokumentere med en erklæring fra for eksempel lege, myndighetene eller forsikringsselskapet. En kvittering fra et legebesøk er ikke nok som dokumentasjon. Erklæringen må sendes til oss så snart som mulig. Erklæringen sendes til [email protected].

7. Force majeure og utilfredstillende værforhold
7.1. Selger og våre underleverandører (inkludert overnattingsteder) står ikke til ansvar for utilfredsstillende værforhold, stengte fasiliteter eller andre forhold som ligger utenfor anleggets kontroll. Vi tar forbehold om tekniske problemer som kan oppstå. Partene kan tre ut av avtalen dersom boenheten ikke kan benyttes på grunn av krigshandlinger, naturkatastrofer, lengre avbrudd av vann eller el-tilførsler, og lignende hendelser som verken utleier eller leietaker kunne forutse eller påvirke.
f
7.2. På bakgrunn av hendelser som ligger utenfor overnattingstedets kontroll, har overnattingsstedet rett til å flytte leietaker til et likeverdig, eller bedre, bosted. Der det er mulig, skal leietaker informeres på forhånd om slike endringer. Dette gir ikke leietaker rett til å unnlate å betale for oppholdet.

8. Innsjekk og utsjekk
8.1. Utlevering og tilbakelevering av nøkler skjer i resepsjonen på Mountain Lodge eller hentes i postkassen ved inngangen.
8.2. Innsjekk tidligst kl. 16.

8.3. Utsjekk senest kl. 11.
8.4. Vi gjør oppmerksom på at man må gjennom en bom for å komme Norefjell, les bomselskapets retningslinjer for mer info.

9. Leietagers ansvar ved overnatting og andre vilkår
9.1. Leietaker plikter å behandle utleieenheten, inventar og utstyr i tilknytning til enheten på en slik måte at ingen skade og unødvendig slitasje oppstår.
9.2. Støy og bråk i utleieenheten som er til sjenanse for våre øvrige gjester vil bli påtalt. Tas påtalen ikke til følge, vil umiddelbar utkastelse kunne bli foretatt. Ved en slik situasjon refunderes ikke leiebeløpet. Det skal være stille senest kl. 23. Ved ødelagt inventar, utstyr, hærverk, skade eller selvforskyldt utløsning av brannalarm som fører til utrykning vil erstatning bli avkrevd før avreise, eventuelt etterfakturert. Utleieenheten må kun bebos av det kontraktfestede antall personer.
9.3. Husdyr kan kun medbringes på de enheter hvor dette er tillatt og bestilt. Ved overtredelse vil det bli etterfakturert NOK 5 000,- til leietaker.
9.4. Ved avreise skal gjesten rydde etter seg. Dette innebærer at gjesten vasker av søl på benker, tar oppvask og fjerner søppel og tomgods fra boenheten. Sengetøy skal tas av ved avreise. Skulle vårt personell ikke godkjenne ryddingen, vil det belastes et ekstra gebyr. Husk å lukke alle dører og vinduer.

9.5. Dyner og puter finnes i utleieenhetene. Sengesett og håndklær kan bestilles på norefjell.com, minimum en uke før ankomst. 
9.6. Skader som leietaker påfører enheten, skal erstattes av leietaker.
9.7. Det er røykeforbud på alle våre rom og leiligheter. Blir ikke dette overholdt vil man bli etterfakturert NOK 5 000,-.

9.8. Bruk av åpen ild er ikke tillatt. Ved overtredelser vil det bli fakturert et minimumsgebyr på NOK 5 000,-.
9.9. Strøm er inkludert i prisen.

10. Reklamasjoner
10.1. Eventuelle reklamasjoner under oppholdet skal fremsettes overfor utleier på stedet. Ta umiddelbart kontakt, eller senest kl.10 dagen etter ankomst, slik at mangelen/feilen kan rettes med det samme og med minst mulig ulempe for gjesten. Feil som først blir innberettet ved avreise eller senere, vil ikke bli kompensert økonomisk.