lobby
restaurant fjellet
pizzeria
servering
pizzeria

Spise & Drikke på Norefjell Ski & Spa

815 METER OVER HAVET PÅ VESTSIDEN AV NOREFJELL

Se åpningstider på hotellet

 

Restaurant Fjellet hovedrestaurant

I hotellet sin hovedrestaurant serveres det en 3-rettersmeny fra søndag-torsdag. Fredag og lørdag serveres det buffet som er et populært valg blandt mange gjester. Pris NOK 455,-
I ferieperioder serveres det kun buffet søndag-torsdag NOK 325,-. Fredag og lørdag utvidet buffet NOK 455,-. Vi anbefaler å bestille bord på forhånd.

Bestill bord hovedrestaurant
 

 

Restaurant Fjellet a la carte 

Et eget chambre separee i hovedrestauranten med 32 sitteplasser. 

Menyen er komponert av vår kjøkkensjef. Velg mellom forretter, hovedretter og desserter som er individuelt priset. Vi ønsker velkommen til et smakelig måltid i flotte omgivelser.
Vi anbefaler å bestille bord på forhånd.

A la carte meny     Bestill bord a la carte

 

Lobby

I hjertet av hotellet, rett ved siden av resepsjonen, kan det bestilles retter fra egen lobbymeny. Lobbymeny kan bestilles alle dager fra kl.12.00-18.00. Kos deg foran peisen i lobbyen eller i biblioteket, hvor det også finnes mulighet for å se på tv.

Lobbymeny 

 

Pizzeria

Hotellet har en egen pizzeria ved siden av Bar52. Her serveres deilig pizza, småretter og drikke. Vi tilbyr take-away hvis ønskelig. Pizzeriaen har åpent i høysesong og alle ferieuker. Siste åpningsdato denne sesongen er 19. april 2020, men åpner igjen til sommerferien.

Pizzaeriameny

 

Sportsbar B52

Nyhet! Egen sportsbar med TV-skjerm rett ved siden av Pizzeriaen. Her vises fotballkamper og andre sportsendringer. Velkommen!

Program og mer info