lobby
restaurant fjellet
pizzeria
servering
pizzeria

Spise & Drikke på Norefjell Ski & Spa

815 METER OVER HAVET PÅ VESTSIDEN AV NOREFJELL

Hotellet har følgende spisesteder og egen Fjellhandel. Vi gjør oppmerksom på at Pizzeria og Fjellhandelen har varierte åpningstider og kun holder åpent under årets ferieperioder og høysesong om vinteren. Se alle åpningstider på hotellet

 

Restaurant Fjellet hovedrestaurant

I hotellet sin hovedrestaurant serveres det en 3-rettersmeny fra søndag-torsdag.
Fredag og lørdag serveres det buffet som er et populært valg blandt mange gjester. Pris NOK 455,-

I ferieperioder serveres det kun buffet søndag-torsdag NOK 325,-. Fredag og lørdag utvidet buffet NOK 455,-. Vi anbefaler å bestille bord på forhånd.
 

 

Restaurant Fjellet a la carte 

Et eget chambre separee i hovedrestauranten med 32 sitteplasser. 

Menyen er komponert av vår kjøkkensjef. Velg mellom forretter, hovedretter og desserter som er individuelt priset. Vi ønsker velkommen til et smakelig måltid i flotte omgivelser.
Vi anbefaler å bestille bord på forhånd.

Meny

 

 

Lobby

I hjertet av hotellet, rett ved siden av resepsjonen, kan det bestilles retter fra egen lobbymeny. Lobbymeny kan bestilles alle dager fra kl.12.00-18.00. Kos deg foran peisen i lobbyen eller i biblioteket, hvor det også finnes mulighet for å se på tv.

Lobbymeny 

 

 

Pizzeria

Hotellet har en egen pizzeria ved siden av Bar52. Her serveres deilig pizza, småretter og drikke. Vi tilbyr take-away hvis ønskelig. Pizzeria har åpent i høysesong og alle ferieuker.
Gjeldene åpningstider fram til høstferien uke 40: Fredag kl. 16-22, lørdag kl. 13-21 og søndag kl. 12-16

Pizzaeriameny

 

 

Fjellhandel

I bygg Z, rett ovenfor Pizzeria, ligger eget aktivitetskontor og Fjellhandel. Det perfekte stedet å handle hvis du ønsker ferskt brød eller du glemt noe hjemme eller i butikken.  Her kan det kjøpes kaffe, brød, brus, melk, smør, solkrem mm. Holder åpnet alle helger under skisesongen, samt alle ferieuker. Åpningstider i høstferie uke 40: Lørdag-lørdag kl. 9-17