Ringnes sommer

Ringnes gård

Ringnes Gård - en unik historisk opplevelse

 

Langs krøderfjorden, under Norefjells skiparadis, finner du Ringnes Gård. Et av norges eldste middelaldergårder som har gått i familiearv i over 700 år. Gården byr på en unik historisk opplevelse kombinert med topp moderne overnattingsfasiliteter og unike, lokale smaksopplevelser i naturskjønne omgivelser. Gården ligger kun 90 minutter fra Oslo, er et bevis på at sentral beliggenhet fint lar seg kombinere med ro og urørt natur.

 

Overnatting, selskapslokaler og konferansesenter

 

I tillegg til overnatting arrangerer vi alt fra firmafester og konferanser til julebord, bryllup, kick-off og mye mer. På gården kan du oppleve spennende og unik bryggeri- og gårdshistorie kombinert med moderne fasiliteter. Vi har selskapslokaler, pub, stabbur, boblebad, badstu og en fantastisk kokk med øye for lokal og kortreist mat. Gården ligger skjermet til i naturskjønne omgivelser og gir et vakkert og unikt preg på arrangementet. Vi skreddersyr løsninger, menyer og program til dine behov. Ta kontakt med oss for å planlegge ditt neste arrangement.

 

Les mer om Ringnes gård

Our instagram
Vi synes dette må være en av de kuleste grillene. #ringnesgård #ringnes #hanen #noresund #norefjell
Our instagram
Så flott hos oss nå. Håper å se deg til høsten. Lei din egen herregård. Lei ditt eget hotell. Perfekt for kurs, møter, ledersamlinger og selskaper. Unikt for bryllup! #ringnesgård #ringnes #hanen #noresund #norefjell #krøderen #buskerud #firmatur #firmafest
Our instagram
Sommeren har virkelig ankommet. God helg alle sammen. #ringnesgård #ringnes #hanen #noresund #norefjell #krøderen
Our instagram
I dag hadde vi gleden av å ha et godt lunsjmøte med Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen og hans følge her på Ringnes Gård. Gode samtaler. Nyttig og viktig.
Our instagram
Firmatur eller firmafest. Fødselsdag eller vennelag. Bryllup eller julebord. Vi håper å høre fra dere🌞 #ringnesgård #ringnes #noresund #norefjell #visitnorefjell #hanen
Our instagram
Velkommen til oss på Ringnes Gård 🌞