Lei ut privat hytte eller leilighet

Lei ut enkelt og smidig på Norefjell.com

Når du leier ut hytta eller leiligheten din via Norefjell.com, har du gode muligheter for en ekstra inntekt i de ukene du selv ikke er der. 

Utleie hos oss er både trygt og enkelt, og dessuten får både du og familiemedlemmene dine mulighet til å kjøpe sesongkort med 50 % rabatt*. Dere får også andre gode rabatter.

Enheten din formidles først og fremst via norefjell.com, en hjemmeside med over 500 000 besøk per år. Det gir mulighet for høyt belegg hele sesongen. 

Booking på Norefjell.com

Bookingløsningen på norefjell.com er eid og drevet av Norefjell Skisenter. Norefjell Skisenter har et effektivt salgs- og bookingsystem for destinasjonenes overnattingsbedrifter.

Det settes betydelige ressurser inn i markedsføringen for å oppnå godt og jevnt belegg sesongen gjennom. Det er enkelt å leie ut hytta eller leiligheten gjennom norefjell.com. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut en utleiekontrakt. 

Ta kontakt med oss for å høre om dine muligheter for utleie
Ring: 928 44 640 Epost: [email protected]

*For å benytte vårt beste tilbud må din enhet være disponibel for utleie et visst antall uker (45 dager) i perioden uke 51 til uke 15. Antall uker angis i avtalen. Du kan reservere maks tre høysesonguker per år for eget bruk. Med høysesong menes jul, nyttår, uke 7–10 samt første og andre påskeuken.