Norefjellhytta - fantastisk utsikt

NorefjellHytta

På NorefjellHytta finner dere 40 sitteplasser og tradisjonsrik mat laget med lokale råvarer. Menyen henter inspirasjon fra både inn- og utland og varierer med tilgangen på gode råvarer.

Til lunsj er NorefjellHytta mest kjent for sin innholdsrike suppebuffet. Velg blant tre fyldige og mettende supper med masse deilige ingredienser. Som tilbehør kan dere velge mellom tre ulike typer hjemmebakt brød – og spise så mye dere vil. En annen gjenganger på lunsjmenyen er den populære Norefjelltapasen, i tillegg til 4–5 lunsjretter som varierer fra dag til dag.

På kvelden serverer vi 3-, 4- og 5-retters middager, som varierer fra dag til dag avhengig av tilgjengelige, lokale råvarer. På NorefjellHytta får dere personlig oppvartning av kokken selv, som guider dere gjennom måltidet og gir skreddersydde vinanbefalinger til alle som ønsker det.

Husk å bestille bord – NorefjellHytta har et begrenset antall plasser.

LES MER OM NOREFJELLHYTTA

NorefjellHytta – Buskeruds høyest rangerte spisested på Tripadvisor (juli 2019)

Our instagram
Norefjell Jellum Byggsevice AS har ei hytte til salgs på Norefjell. #Finnkode: 165243677 Modellen heter Snøhetta. Hytta er delikat over to plan, men rene linjer og store vinduer, funksjonalitet og tett samspill med naturen og lyset,samt bevaring av den lune opplevelsen. Norefjell er et populært området hele året, for deg som er sporty og glad i naturen med flotte turløyper både sommer og vinter! #Norefjellhytta har utviklet modellen Snøhetta i samarbeid med @vaardal_arkitekter 📸 @uthusphotography styling: @aparta_interior #hytteliv #hytteinteriør #hytteinspirasjon #hyttemagasinet #hyttepånorefjell #hytte #norefjell #hyttekos #hyttepåfjellet #norway