Kveldskjøring på Norefjell

Norefjell utvider kveldskjøringen

Onsdager og fredager fra 2. januar blir det kveldskjøring på Norefjelll. Nytt av året er lys også i øvre Bøseter. Terrengpark og selftimer blir også endel av tilbudet. På fredag kveld holder vi åpent til 21. Du rekker dermed noen turer på ski etter at du har kommet frem fredag kveld. Skipasset for weekend og sesongkort gjelder selvsagt også kveldskjøring.

Åpningstider fra 2. januar

Onsdag 17.30 - 20
Fredag 17:30 - 21
Our instagram
Daglig leder på #Norefjell, Marius Arnesen, har testet våre løyper i dag og melder om fantastiske forhold! Akkurat nå får du 20% rabatt på nett når du kjøper 1-dagskort og 2-dagskort. Kjøp dit skipass for helgen på Norefjell.com #fnugg #vinter #løype #norefjellskisenter
Our instagram
Vår driftsavdeling jobber hardt for at du skal få fantastiske forhold til helgen. Vi har 11 heiser, 820 høydemeter og over 10 km med bakker åpne. Våre Skishopper har fått mange nyheter, stikk innom og du finner helt sikkert fine julegaver. Velkommen til #Norefjell.
Our instagram
Heldig vinner av 2 stk. dagskort er: @ommerilyasson Gratulerer med premien og velkommen tilbake til Norefjell 😀 #Norefjell #Ski #Alpin #Vinner
Our instagram
KONKURRANSE! Vi har hatt flott vær på #Norefjell og åpner flere bakker i helgen! Vi deler ut 2 stk. dagskort til en som LIKER 😃 Heldig vinner trekkes fredag!
Our instagram
Masser av snø! På #Norefjell har vi fått 15 cm snø og værmeldingen lover kulda hele uken! Vi gleder oss til å åpne enda flere skibakker til helgen 😃Du får fortsatt 30% rabatt ved kjøp online av dagskort og 2-dagskort. På Norefjell Ski og Spa er der ledige selvhusholdleiligheter for 8 personer til kr. 5.190 pr. leilighet denne helg. Bestill både skipass og leilighet på norefjell.com.