3

Informasjon til våre gjester

Vi følger med på alle anbefalinger, råd, veiledere og regler som blir gitt av offentlige myndigheter i forhold til Covid-19. Vi er alltid oppdatert og gjør de tiltak det er behov for.

Vi oppfordrer våre gjester til å følge myndighetenes anbefalinger i den perioden vi er inne i, slik at vi alle så raskt som mulig kan komme tilbake til normale tilstander. Dette er en utfordrende situasjon, men vi gleder oss stort til å ønske deg velkommen til gode opplevelser i frisk fjelluft på Norefjell.

FØR OPPHOLDET

For at du skal få et bekymringsfritt opphold, gjør vi mange tiltak på hotellet. Men føler du deg syk – forkjølelse, feber eller nedsatt allmenntilstand - så hold deg hjemme. Du er hjertelig velkommen tilbake når du er helt fri for symptomer.

UNDER OPPHOLDET

- Våre gjester og ansattes sikkerhet, er vår største prioritet. Det innebærer at vi først rengjør ditt hotellrom når du har sjekket ut. Bor du hos oss over en lengre periode så avtales rengjøring med resepsjonen eller housekeeping direkte.

- Vi vasker hendene ofte og bruker håndsprit som er plassert flere steder på hotellet. Dette inkluderer plasser med kontaktflater som er i hyppig bruk.

- Vi rengjør regelmessig fellesområder og kontaktflater som er hyppig i bruk. 

- Vi holder minst en meter avstand til hverandre.

- Vi forsøker alltid å danne så lite kø som mulig, områder hvor kø dannes er markert opp med en meters avstand.  

- Vi har innført egne frokosttider for å minimere kø og antall gjester på samme tid i restauranten. Kontakt resepsjonen på plass for å få tildelt frokosttid.

- Vi har innført restriksjoner på antall gjester i Bøseter Bad & Trening og Velvære Spa. I Velvære Spa har vi innført egne tider som må bookes i sparesepsjonen i 6. etg. 

- Vi informerer deg om våre rutiner om du ønsker det.  

- Vi holder oss hjemme om vi kjenner oss syke og oppfordrer deg som gjest til å gjøre det samme.  

- Nordic Choice Hotels følger restriksjonene og rådene til nasjonale helsemyndigheter for å minimere smittespredningen av Covid-19 og gjør vårt ytterste for at det skal være sikkert for deg som gjest å bo hos oss.

Våre åpningstider finner du her

Vi har oppdatert våre bookingbetingelser. Les mer her

Vi tar smittevern på alvor. Les mer på disse linkene nordicchoicehotels.no/informasjon-om-sikkerhetsrutiner / nordichotels.com/stay-safe