3

Informasjon til våre gjester

Det er en glede å informere om at Norefjell Ski & Spa åpner 19. juni 2020. Vi vil følge med på alle anbefalinger, råd, veiledere og regler som blir gitt av offentlige myndigheter, slik at vi er best mulig rustet til oppstart. Skulle det komme endringer, vil vi oppdatere våre nettsider så snart som mulig.

Vi oppfordrer våre gjester til å følge myndighetenes anbefalinger i den perioden vi er inne i, slik at vi alle så raskt som mulig kan komme tilbake til normale tilstander. Dette er en utfordrende situasjon, men vi gleder oss stort til å ønske deg velkommen tilbake til Gode Opplevelser i frisk fjelluft her på Norefjell.

Før oppholdet
For at du skal få et bekymringsfritt opphold, gjør vi mange tiltak på hotellet. Men føler du deg syk – forkjølelse, feber eller nedsatt allmenntilstand - så hold deg hjemme. Du er hjertelig velkommen tilbake når du er helt fri for symptomer.

Mat og drikke
På Norefjell Ski & Spa skal du få nyte deilige måltid som tidligere, enten i en av våre restauranter - eller som take away på ditt rom. 

Kapasiteten i restaurant vil sannsynligvis bli noe redusert som følge av regler, så det kan lønne seg å reservere bord på forhånd. Vi har også utviklet en take away meny med ferdige retter og med retter hvor forarbeidet er gjort av oss og du gjør siste “finish” i din suite eller leilighet. 

Frokost vil inntil videre bli servert på tallerken, eller du kan få med deg en frokost som “take away”. Kapasiteten i restauranten vil som nevnt være noe redusert, så prøv å komme til tider hvor det normalt er færre gjester.

Spa
Vi regner med at det vil være mulig å ha åpen vår spa- og velværeavdeling i sommer. Her må vi bare vente og se hva som kommer fra offentlige myndigheter. Vi vil oppdatere våre sider så snart mer er avklart.

Spabehandlinger
Vi regner med at det vil være mulig å ha åpen vår avdeling for spabehandlinger i sommer, pr nå er dette tillatt. Vi vil følge det som kommer fra offentlige myndigheter og ta våre forhåndsregler. Vi vil oppdatere våre sider med mer informasjon så snart vi vet.

Renhold
Renhold er svært viktig i en situasjon som denne. Vi vil ha et ekstra fokus på renhold av både gjesterom og publikumsområder. Alle områder vil bli hyppigere rengjort enn normalt. Vi vil også anbefale våre gjester å bruke såpe/vann ofte for god håndhygiene samt supplere med desinfiserende som vi vil ha tilgjengelig på flere steder i hotellet.

Innsjekk/utsjekk
Innsjekk og utsjekk vil foregå som vanlig. Vi vil forsøke å ha mest mulig klart på forhånd, for å redusere mulige køer. I de tilfeller det blir kø, ber vi om at alle holder god avstand til andre gjester (1 meter). I forbindelse med betaling, vil vi anbefale å bruke kontaktløs betaling - gjerne kalt “tapping”, for å begrense kontakt med betalingsautomater. Ta hensyn til deg selv og våre resepsjonister.

Bøseter Bad og Trening
Vi håper vi kan holde vårt basseng og treningsrom åpent til sommeren. Vi vil rette oss etter det som blir besluttet av offentlige myndigheter. Kanskje vi må lage noen tilpasninger. Vi vil i alle fall oppdatere på hjemmesidene våre så snart mer er avklart.

Friluft
Norefjell har fantastiske turområder for de som vil gå og/eller sykle. Vi har anbefalinger både for viderekommende og “småturer”. Opplev utsikten til store deler av Sør Norge fra Høgevarde (1459 moh) eller ta en “rusletur” til Kjærlighetshaugen. Det er merket opp turløyper (DNT) og det er gruslagte gang- og sykkelveier.

Få Gode Opplevelser i frisk fjelluft på Norefjell

*Norefjell Ski & Spa tar forbehold om at våre åpningstider og servicetilbud kan endre seg, basert på de til enhver tid gjeldende regler fra offentlige myndigheter.