Terrengpark

En fornøyelsespark på snø

Skikjøring er mer enn å svinge ned en bakke og ta heisen opp igjen for så å gjøre dette flere ganger, bedre og bedre. På Norefjell har vi fokus på skikjøring for alle og på å bli en fornøyelsespark på snø. Norefjell har derfor hatt stor vekt på å skape arenaer der hele familien kan leke på ski, utvikle seg og gi variasjon i skikjøringen.

Norefjell - En fornøyelsespark på snø

 

Norefjell har 3 barne området med barne elementer kuler hopp og mye annet gøy. Områdene stimulerer til sving og brems og hjelper barna til å utvikle seg på ski.

Du finner to terrengparker. En ved Bøseter med to linjer i forskjellig vanskelighetsgrad og en kombinasjon av railer, kuler og hopp. I hovedparken på sentralområdet er det tre linjer, nybegynner, viderekommen og avansert. Også her består linjene av hopp railer, men her finnes også skicross, wallride og andre morsomme elementer.

Skicrossen på Norefjell er under Fjellekspressen. Denne har flere svinger og kuler. Både barn og voksne elsker å kjøre omkapp gjennom løypa, mens de leker seg gjennom. 

I bunn av anlegget finner du Fartsmåleren. Her kan du få målt farten din under trygge omgivelser. Hvem i familien klarer å oppnå størst fart. 

Får de som vil kjøre porter og kjøre på tid så har vi to selftimere. Selftimeren ved Tosetern er parallell og to kan kjøre mot hverandre og få hver sin tid. I Øvre Bøseter er det en løype. Du kan selvsagt kjøre så mange turer du ønsker for å få en best mulig tid.

Utover dette finner du artige skogsløyper, kuleløyper og offpiste som er utenfor skisenterets område. Det foregår på eget ansvar.