Corona

Norefjell Skisenter har fått pålegg fra offentlige helsemyndigheter om å stenge skisenteret med umiddelbar virkning. Dette er gjort med bakgrunn i den informasjon som har kommet fra regjeringen for å begrense spredningen av coronavirus. Skianlegget blir stengt fra og med fredag 13. mars og holder stengt ut sesongen 2019/2020.

På samme bakgrunn ble det også gitt et pålegg om at Norefjell Ski & Spa må stenge fra og med mandag 16. mars. Hotellet vil holde stengt til og med 13. april, her vil det gjøres en evaluering underveis.

Det er viktig at alle bidrar i den situasjonen vi er i med coronavirus, og vi håper på forståelse for tiltaket som myndighetene har igangsatt. Det er en lei situasjon for både gjester og ansatte, men vi ser at tøffe tak må gjennomføres over hele samfunnet. 

Generelle spørsmål om avbestilling og tilbakebetaling kan dessverre ikke Norefjell Skisenter besvare på dette tidspunktet og vi kommer til å kontakte alle gjester som har en bestilling for å håndtere disse spørsmålene så fort vi har mulighet og ber om at dere ikke tar kontakt med Norefjell Skisenter per telefon da vi jobber med å få full oversikt over situasjonen.

For spørsmål til Norefjell Skisenter ta kontakt på [email protected]

For spørsmål til Norefjell Ski & Spa ta kontakt via [email protected] 

Vi håper det ikke blir for lenge til vi kan ønske dere alle velkommen tilbake Norefjell - for gode opplevelser.