Langrenn og Yoga på Norefjell

Arrangementssted:
Kategori: Event
Dato: Fredag 1 mar 2019 - søndag 3 mar 2019

Bli med på en inspirerende, morsom og lærerik helg 1.-3. mars med både langrenn og yoga. Trening, foredrag, fellesskap, velvære og mye god mat!

I løpet av denne helgen vil du lære mer om langrennsteknikk, styrketrening for langrennsløperen og ernæring. I tillegg vil du holde kroppen myk og smidig med daglige yogaøkter. Du vil oppleve hvordan yoga styrker kroppen og roer sinnet. Fokuset og tilstedeværelsen man øver på på yogamatten kan med fordel tas med ut på ski for å få mer utbytte av skiteknikken.

Instruktører
Astrid Salthaug er en motiverende yogainstruktør med lang erfaring. Hun er sertifisert gruppetreningsinstruktør, personlig trener fra Active Education og har fullført en 200-timers lærerutdannelse i Vinyasa Yoga ved Atman Yoga School, godkjent av Yoga Alliance. I tillegg har Astrid deltatt på en rekke workshops og kurs i ulike former for yoga. Astrid underviser yoga på Magnat Center, Cama Yoga og Joy Yoga i Oslo, i tillegg til å reise på ulike events og retreats i inn- og utland.

Melina Magulas er en dyktig langrennsløper som konkurrerer for Lyn Ski og landslaget til Hellas. Hun deltok blant annet i Ski-VM 2015 i Falun. Hun er velutdannet og erfaren personlig trener og Performance Coach. Hun har en mastergrad i idrettsfysiologi og biomekanikk fra Norges idrettshøgskole, samt en rekke sertifiseringer innenfor funksjonell trening og pilates. Melina er en ettertraktet kursholder, og testleder ved Magnat Centers fysiologiske testlab.

Se program og mer info her: http://bit.ly/2F0VwqK

Tid/dato

Dato Tid Arrangementssted
1 Mar
Fredag 1 mar 2019 09:00  
2 Mar
Lørdag 2 mar 2019 09:00  
3 Mar
Søndag 3 mar 2019 09:00  

Kundeservice

Telefon +47 32 14 82 00

[email protected]

Bestill online

Kun 1, 5 t fra Oslo
Prisvinnende sparesort
14 heiser, 29 nedfarter, 1010 høydemeter
Ny 6-seeter skiheis med varme
Best priser online
Topptur Høgevarde 1459 moh.