Barnas Norefjell

Norefjell for barn og familier

Skikjøring kan være mye mer enn å kjøre utfor en bakke for så å ta heisen opp igjen og gjøre det samme på nytt. På Norefjell jobber vi for å skape de virkelig gode opplevelsene – vi vil rett og slett være en fornøyelsespark på snø. Derfor har vi lagt stor vekt på å skape arenaer der hele familien kan være sammen om å leke, samhandle og utvikle seg på ski.

Norefjell har tre barneområder med barneelementer, kuler, hopp og mye annet gøy. Barneområdene er lagt opp på en måte som stimulerer til sving og brems, og hjelper barna til å utvikle seg på ski.

På Norefjell finner dere også to terrengparker. Den ene ligger ved Bøseter og har to linjer med forskjellig vanskelighetsgrad og en kombinasjon av railer, kuler og hopp. I hovedparken på sentralområdet er det tre linjer: Nybegynner, viderekommen og avansert. Her finner dere hopp og railer – i tillegg til skicross, wallride og andre morsomme elementer.

Skicrossen på Norefjell er under Fjellekspressen og har flere svinger og kuler. Både barn og voksne elsker å kjøre om kapp mens de leker seg gjennom løypa. 

I bunn av anlegget finner dere Fartsmåleren, hvor dere kan måle farten deres under trygge omgivelser. Hvem i familien er den raskeste skikjøreren? 

For de som vil kjøre på tid med porter, har vi to selftimere. Selftimeren ved Tosetern er parallell, så dere kan kjøre to og to mot hverandre og få hver deres tid. I Øvre Bøseter er det kun én løype. Dere kan selvsagt kjøre så mange turer dere vil for å få best mulig tid.

På Norefjell kan barna møte Nore Rein, Norefjells egen maskot. Nore Rein er født og oppvokst på Norefjell med ski på beina. Han elsker å stå på ski med barn og trives best i de barnevennlige bakkene. Han er også med på aktiviteter inne på hotellet og vil være å se både på morgener og på ettermiddager.

Barnas Norefjell er ikke ferdig når skiene settes i skiboden. På Norefjell Ski & Spa finner dere blant annet et familiebasseng som er gratis for alle hotellets gjester. Det er også skøytebane, lekerom, klatrevegg og barnekino på ettermiddagene. Norefjell har eget aktivitetsprogram gjennom hele vinteren.