Barnas Norefjell

Norefjell for barn

To terrengparker, skicross, tre selftimere, tre barneområder og speedskiing. Egne barne- og familieprogram med skirenn, afterski og annen moro gir barna og familien artige dager på ski gjennom hele vinteren. Vår beste bakke for familien har 6-seters stolheis med vindboble og varme i setene, som gjør at barna holder seg varme og gode i heisen.

På Norefjell kan barna møte Nore Rein, Norefjells egen maskot. Nore Rein er født og oppvokst på Norefjell med ski på beina. Han elsker å stå på ski med barn og trives best i de barnevennlige bakkene. Han er også med på aktiviteter inne på hotellet og vil være å se både på morgener og på ettermiddager. Nore Rein deltar også på barneaktiviteter på hotellet.

Barnas Norefjell er ikke ferdig når skiene settes i skiboden. På Norefjell Ski & Spa finner dere blant annet et familiebasseng som er gratis for alle hotellets gjester. Det er også skøytebane, lekerom, klatrevegg og barnekino på ettermiddagene. Norefjell har eget aktivitetsprogram gjennom hele vinteren.