Barnas Norefjell

Norefjell for barn

Norefjell er et eldorado for barna og familien.

2 terrengparker, Skiercross, 3 selftimere, 3 barneområder og speedskiing. Egne barne og familieprogram med skirenn, afterski og annet moro gir barna og familien artige dager på ski gjennom hele vinteren. Vår beste bakke for familien har 6 seter stolheis med vindboble og varme i setene som gjør at barna holder seg varme å gode i heisen og orker mange turer.

bilde familie i heis

På solrike dager så står du på ski i solen da mange av bakkene er sydvendte og alle liker vel å stå på ski i solen.

Ps. Gamleveien som slynger seg ned til bunn av anlegget er mange barnes favoritt. Her kryr det av skogsløyper og småhopp langs kantene.

Nytt av sesongen er Nore Rein, Norefjells nye maskot. Nore Rein er født og oppvokst på Norefjell med ski på beina. Nore elsker å stå på ski med barn og trives best i de barne vennlige bakkene. Gjennom uka og helgen har du mange muligheter til å hilse på Nore. Når du skal spise har vi egen Nore Rein meny for barna både på Skistua og på Norefjell Ski & Spa. Dette er barnevennlige retter som er enkle å spise for barna og smaker godt. Nore Rein er også med på aktiviteter inne på hotellet og vil være å se både på morgener og på ettermiddager. Nore deltar også på barneaktiviteter på hotellet.

Nore Rein

Hver dag gjennom vinteren så er det selvsagt skiskole. I skiskolen er det både kurs og privattimer, både for voksne og for barn.

Barnas Norefjell er ikke ferdig idet skiene settes i skiboden. På Norefjell Ski & Spa finner du familiebasseng som er gratis for alle hotellets gjester. Det er også klatrevegg og barne kino på ettermiddagene. På hotellet finner du også skøytebane og hver uke arrrangeres det hundekjøring.

Norefjell Ski & Spa og Norefjell Skisenter har eget aktivitetsprogram gjennom hele vinteren. Hundekjøring, barnedisco, stjerneturer med truger og klatrekonkurranser. Det blir akekonkurranser og ulike kurs. Mens barna er på aktiviteter kan mor og far slappe av i spaet.

Og til slutt kanskje det beste av alt. Norefjell her kort vei til de gode opplevelsene. Barna rekker nesten ikke å bli utålmodige før de kommer frem og med den korte reiseveien så rekker du noen ekstra timer med ski både dagen du kommer opp og dagen du reiser hjem. Fredag kveld er det kveldskjøring til 21:00 med både terrengparker og selftimere. Du rekker barne TV eller kveldskjøring fredag kveld og du rekker hele dagen på ski og være hjemme til leggetid.