skiskole

Barn 7 - 9 år

Har du aldri stått på ski før, trenger et oppfriskningskurs eller rett og slett vil forbedre teknikken? Da har vi kursene for deg, enten du er liten eller stor!

Norefjell Skiskole består av dyktige skiinstruktører som jobber for å spre skiglede og gjøre deg til en best mulig skikjører. Ingenting er morsommere for en skiinstruktør enn å se hvor stor fremgang og skiglede som kan skapes med noen velvalgte råd og enkel teknikktrening.

Kursene våres er enten 3 eller 5 dager, har oppstart hver mandag, med 90 minutter hver dag. Finn kurset som passer for deg, og velg mellom nybegynner, lett øvet eller viderekommen.

Informasjon til deg som er forelder/har ansvar for barnet:
Du er svært viktig for oss! Vi ønsker en god dialog og ser på deg som en ressurs da du kjenner barnet best. Før oppstart er det viktig for oss å vite om det er noe du ønsker å fortelle om barnet, det være seg spesielle behov, tidligere erfaringer med skiskole og så videre. Slik informasjon hjelper oss til å gi nettopp ditt barn den beste opplæringen og tryggheten i bakken.
Når kurset starter er det fint at du som følger barnet er med ved start og avslutning, da vi snakker om hva vi skal gjøre, hva vi har gjort og planen for de neste dagene.
Før skiskolen starter er det fint at barnet har spist godt, har godt med klær og vært på do før kurset starter.

Våre gruppetimer krever minimum 3 påmeldte. Ved 2 påmeldte tilbyr vi 45 minutter pr dag og ved 1 påmeldt tilbyr vi et rabattert alternativ.

Barn over 6 år trenger gyldig ski pass for å delta på skiskolen.

NB! Skiutstyr og ski pass er ikke inkludert i prise og må være klart før timen starter.

Norefjell Skiskole – vi skaper trygge og gode skikjørere!